Free PC game Download Assassin’s Creed Revelations


Download Free PC Game Assassin’s Creed Revelations
 
In Assassin’s Creed Revelations, you will control master assassin Ezio Auditore, who walks in the footsteps of the legendary mentor Altair, on a journey of discovery and revelation.In Assassin\’s Creed Revelations, you will control master assassin Ezio Auditore, who walks in the footsteps of the legendary mentor Altair, on a journey of discovery and revelation. It is a perilous path you will have to take controlling Ezio as he travels to Constantinople, the heart of the Ottoman Empire, where a growing army of Templars threatens to destabilize the region. In addition to the epic story, you will be able to enjoy a refined and expanded online multiplayer experience. The multiplayer in Assassin\’s Creed Revelations returns with more modes, more maps, and more characters, letting you test your assassin skills against others from around the world.
Assassin’s Creed Revelations presents the most immersive experience available in the series to date and the culmination of Ezio’s adventure. In Assassin’s Creed Revelations, master assassin Ezio Auditore walks in the footsteps of his legendary mentor, Altaïr, on a journey of discovery and revelation. It is a perilous path – one that will take Ezio to Constantinople, the heart of the Ottoman Empire, where a growing army of Templars threatens to destabilize the region.In addition to Ezio’s award-winning story, the acclaimed online multiplayer experience from Assassin’s Creed Brotherhood returns, refined and expanded, with more modes, more maps and more characters that allow players to test their assassin skills against others from around the world. The latest chapter in the Assassin’s Creed saga also includes revolutionary gameplay, allowing players to manipulate the construct of Desmond’s memories and the Animus to decipher the mysteries of his past and gain insight into the future.
Genre: Action Adventure
Publisher: Ubisoft
Developer/Co-Developer: Ubisoft Montreal / Ubisoft Annecy
MSRP: $59.99
Also on: X360, iPhone, Android, WinPhone,PS3
M for Mature: Blood, Language, Mild Sexual Themes, Violence
 
Assassin’s Creed Revelations Screens
628357 20110817 640screen001 Download Free PC Game Assassins Creed Revelations
628357 20110817 640screen002 Download Free PC Game Assassins Creed Revelations
628357 20110817 640screen003 Download Free PC Game Assassins Creed Revelations
628357 20110817 640screen006 Download Free PC Game Assassins Creed Revelations
628357 20110817 640screen004 Download Free PC Game Assassins Creed Revelations
628357 20110817 640screen005 Download Free PC Game Assassins Creed Revelations



Terima kasih, satu dari Klik Anda adalah sebuah support untuk web ini


Judul: Free PC game Download Assassin’s Creed Revelations
Rating:100%based on 99998 ratings. 5 user reviews.
Writed Dee Iswana
Like this to :
Share This To :

30 komentar:

  1. gan,,,,pasword rar nya apa gan??

    BalasHapus
  2. @dikaDROID ga di password gan..Tinggal dimount ja ko.. :)

    BalasHapus
  3. INI GIMANA PASSNYA ADA GA 7:P

    BalasHapus
  4. @Anonim :D ga ada password ko tnang ja :bd

    BalasHapus
  5. for pc pa gak nui ?

    BalasHapus
  6. @Anonim Judulnya"Free PC game Download Assassin’s Creed Revelations" brarti bwat PC gan :D :-bd

    BalasHapus
  7. gan gimana cara install permainan nya gan??
    cuma 4 GB lebihh ja nihh gan?"?
    udh di coba g??

    file ISO dalam nya da password g??
    yg rar nya??

    tolong ya gannn
    di blas

    BalasHapus
  8. kasih tau petunjuk installnya dan semuanya gan yg jelas ya gan hehehe :)

    habis nya ane penggemar pemain nihh gan haha

    bneren nihh cuma 4GB doank??

    crack ma data2 nya didalam udh lengkap smua g gan??

    BalasHapus
  9. lengkap semua kan gan didaalam nyaa???

    klo da yg kurang kasih kabarr gan..

    BalasHapus
  10. @Anonim
    Cara Installnya:
    1. Pake Daemon. ini softwarenya
    Disini atau disini> (http://mibats.blogspot.com/2012/02/daemon-tools-pro-advanced-4410315.html).

    2. Cara pake daemonnya disini atau (http://mibats.blogspot.com/2012/02/cara-membaca-file-isoimg-menggunakan.html)

    3. Game siap diinstall.

    Untuk filenya saya rasa sudah lengkap dan tidak ada password pada filenya. :-bd

    BalasHapus
  11. okk gan makasihh ya gan...
    ane lgi mencoba nya nihh gan... :)

    udah game g gan??
    main ni??

    BalasHapus
  12. gan :)
    g da yg kurang file nya???

    BalasHapus
  13. @Anonim Saya rasa dah semua gan ga da yang kurang :-bd..

    BalasHapus
  14. [ma]Thanks Gan[/ma]

    BalasHapus
  15. gan,,,udah ane coba install,,filenya ad yg corupt jd proses install gak bisa finish

    BalasHapus
  16. ada yang korup kah file nya?
    download 4GB nih,,, jgn ada yg korup..

    BalasHapus
  17. sip, sudah di coba, bisa main.
    error kyk nya cuma di xinput1_3.dll utk penyelesaian bisa download Dll-Files.com Fixer

    BalasHapus
  18. saya sudah download file nya trus dah sya instal btw cara mainin nya gimana ada 4 launcher di dalam folder pas kita sudah selesai instal tapi sya coba tidak ada buat game paly yg ada buat buka uplay tapi bahasanya gak jlas gitu @@ mohon bantuan nya saya kpenen main masa sia2 downlaad gak bisa dimanin T_T
    sory kalo nyebelin
    tqbe4...

    BalasHapus
  19. sebelum nya ane minta maaf, ane udah download trus ane maenin bahasa nya kaga ngerti gan, ga bisa di ubah bahasa indonesia atau inggris gitu ?
    tolong tutorial nya gan =)) =))

    BalasHapus
  20. Gan Assassin Creed saya kok kgk bisa dimainkan yaa?
    Saya udh klik gamenya trus pas nunggu loading Ubisoft Autopatch ada tulisan kaya gini

    [Trying to get update information to C:\DOCUME~1\Pc\LOCALS~1\Temp\ubi155.tmp.
    Failed to download the update information.
    Fatal download error: 52
    Update service cannot continue.]

    itu knp yaa gan?Tolong bantu gan :((

    BalasHapus
  21. @Miftah Faridl R Apakah Anda terhubung dengan intersaat memainkannya???

    BalasHapus
  22. @Bats™
    Gan kalo pake yg patch punya itu bedanya apa c???Thx gan

    BalasHapus
  23. tinggal diganti aja di optionnya gan.
    option itu pilihan ketiga. pertama story kedua multiplayer (tidak bisa dipilih), nah yg ketiga option.
    setelah pilih option ada beberapa pilihan. pilihan satu, tiga, empat, lima kita ubah satu2.
    pas diklik muncul opsi kan, scroll ke atas aja, pilih opsi pertama.
    beres. bahasa diubah ke bahasa inggris.

    BalasHapus
  24. aku paling suka game petualang gan.,makasih atas share ny gan.

    BalasHapus
  25. gan kenapa ya saat nge install games assassins creed 2 selalu ada tulisan eror the games in abort
    emang kenapa ya gan :((

    BalasHapus
  26. gan game nya knp gak isa di download

    BalasHapus
  27. ehh Daemonnya kok gk bisa di download
    caranya g mn gan?

    BalasHapus
  28. permisi...
    mau nyoba downlod moga sukses!!!

    BalasHapus
  29. Kok g bsa d download yak?
    :-?
    ;-(

    BalasHapus

Click for other comment option > >
To get Images [im]URL Image[/im]
To get scrolling effect [ma]YOUR TEXT[/ma]
To decide font size{you can change numbers} [si="2"]YOUR TEXT[/si]
To decide font color [co="red"]YOUR TEXT[/co]
To centralize the text [ce]YOUR TEXT[/ce]
To get scrolling effect in right side [ma+]YOUR TEXT[/ma+]
To box the comment [box]YOUR TEXT[/box]
To mark the comment [mark]YOUR TEXT[/mark]
To get background effect [card="blue"]YOUR TEXT[/card]
To get image to fit the column(width=100%) [im#]YOUR TEXT[/im]
To Highlight the words [hi="yellow"]YOUR TEXT[/hi]

Lets Join With Mibats!

$ 4,00 per 1000 kunjungan untuk link Anda.| Dapatkan URL singkat, bagus ketika ruang teks terbatas.| Dengan rincian Statistik pendapatan link kunjungan .| Mudah dalam mencapai minimum payout $ 5,00.| Cocok untuk media sosial, website dan blog Anda!
Back to top!

Fans Page kami


 
Copyright © 2009 - MiBats | Site Map
Hope You Like Guys!

×